Η Drone-Photography

Η εταιρεία μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας Drone της εταιρείας DJI, στόχος μας είναι να παράγουμε φωτογραφίες και βίντεο εξαιρετικής ποιότητας με εναέριες λήψεις χαμηλού & υψηλού υψομέτρου.
aerial-drone-photography

DRONE-PHOTOGRAPHY σημαίνειΠοιότητα & Αξιοπιστία

Τα drones προσδίδουν στις φωτογραφίες σας μια μοναδική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προοπτική. Αναλογιστείτε ότι η αεροφωτογράφιση με drone σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε πανοραμικές φωτογραφίες από μια μοναδική οπτική γωνία, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Μάλιστα, εάν οι φωτογραφίες με drone είναι υψηλής ποιότητας, όπως αυτές που σας παρέχουμε, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη φωτογραφία.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εναέριες λήψεις βίντεο & φωτογραφίας στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, ενώ φροντίζουμε συνεχώς για την ανανέωση και ανάπτυξη του στόλου μας.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Οι φωτογραφίες με drone διακρίνονται για την δημιουργικότητά τους. Ξεχάστε τις κλασικές φωτογραφίες. Η φωτογράφιση με drone θα προσδώσει στις σημαντικές σας στιγμές μια μοναδική πινελιά.
ΠΤΗΣΕΙΣ
Τα drone έχουν πρόσβαση ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Το γεγονός αυτό διευκολύνει ιδιαίτερα την φωτογράφιση κάποιου ακινήτου ή ξενοδοχείου.
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Δεν υπάρχει ιδέα που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε, για εμάς η επιθυμία σας αποτελεί και μια νέα πρόκληση που μπορούμε να την κάνουμε πραγματικότητα. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές εδάφους για την αεροφωτογράφιση.

Φροντίζουμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας με drone
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία
στον κάθε ένα από εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Εξειδίκευση μας

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών αεροφωτογράφισης & αεροβιντεοσκόπησης
με την χρήση Drone.

Αναλαμβάνουμε την κάλυψη μιας μεγάλης πληθώρας εκδηλώσεων όπως εκδηλώσεις, παραγωγή ταινιών, διαφημιστικών σπότ. Αναλαμβάνουμε επίσης και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να καταγράψετε με την χρήση Drone (όπως corporate video, real estate video, ενοικίαση drone και ούτω καθεξής). Σας προσφέρουμε επαγγελματική βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση με χρήση drone. Εάν επιθυμείτε να κλείσετε την δική σας πτήση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

98%

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

99%

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

100%

Γιατί να επιλέξετε την Φωτογράφιση Με Drone

Τα drones προσδίδουν στις φωτογραφίες σας μια μοναδική και ενδιαφέρουσα προοπτική,
οι φωτογραφίες με drone είναι υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας.
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Υπήρξε μια εποχή που μια φωτογραφική μηχανή και ένα ρολό φιλμ ήταν το μόνο που είχατε ανάγκη προκειμένου να δημιουργήσετε όμορφες φωτογραφίες. Με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, κάτι τέτοιο ανήκει φυσικά στο παρελθόν.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Οι φωτογραφίες με drone αποτελούν την πιο σύγχρονη μορφή της ψηφιακής φωτογραφίας, αφού προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα από εναέριες λήψεις, και παρέχουν μια πληθώρα νέων δυνατοτήτων.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ
Oι φωτογραφίες με drone σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε πανοραμικές φωτογραφίες από μια διαφορετική οπτική γωνία καθώς και τη δυνατότητα να καλύψετε κάποιο αθλητικό γεγονός, μια συναυλία ή να δημιουργήσετε ένα διαφημιστικό βίντεο για την επιχείρησή σας.
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Εάν λοιπόν και εσείς επιθυμείτε να εμφυσήσετε έναν άλλο αέρα στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, με λήψεις από ύψος έως και 500 μέτρων, τότε οι υπηρεσίες drone που προσφέρει η εταιρεία μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή για εσάς.
flora testimonial

Αξιόπιστες υπηρεσίες αεροφωτογράφισης επαγγελματίας στο είδος του προτείνετε ανεπιφύλακτα. Η εξυπηρέτηση είναι συνώνυμο της εταιρείας αυτής. Ευχαριστούμε για όλα.

ΠΕΛΑΤΗΣFlora T.

maria testimonial

Απίστευτη λήψη φωτογραφιών και βίντεο που ζήτησα άμεση ανταπόκριση σας ευχαριστώ πολύ, σίγουρα θα σας προτιμήσω ξανά και θα σας προτείνω και αλλού.

ΠΕΛΑΤΗΣMaria T.

anna testimonial

Υπέροχα πλάνα, εξαιρετική ανάλυση στις φωτογραφίες και στο βίντεο! Πολύ δεκτικοί σε αυτά που ζητήσαμε και έτοιμοι να συζητήσουν οποιαδήποτε απορία μας! Απλά καταπληκτικοί σας ευχαριστούμε!

ΠΕΛΑΤΗΣAnna L.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com