Αξιοθέατα

Home Αξιοθέατα

Γιατί να επιλέξετε εμάς!

Έμπειρο Προσωπικό
4K Video UHD
Προνομοιακές Τιμές

Η Ελλάδα (και όχι μόνο) στο τσεπάκι σας.

Πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν να έχουν στον υπολογιστή τους ή ακόμα και στο κινητό τους ένα βίντεο από κάποιο αγαπημένο τους μέρος ή αξιοθέατο. Άλλοι πάλι επιθυμούν μια αεροφωτογραφία για να την εκτυπώσουν και να την ‘’βάλουν’’ στον τοίχο τους. Εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε αυτήν την δυνατότητα. Ακόμα μπορούμε για εσάς να ανέβουμε μέχρι και 500 μετρά ψηλότερα για να καλύψουμε όλη την έκταση.

Αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε βίντεο και φωτογραφίες με drone από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες drone της εταιρείας μας, εξασφαλίζεται υψηλής ποιότητας φωτογραφικό υλικό και βίντεο, το οποίο θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Φωτογραφίες και Βίντεο από αξιοθέατα με drone

Όλες οι αεροφωτογραφίες που θα λάβετε χαρακτηρίζονται από την υψηλής τους ποιότητα και ευκρίνεια, καθώς και την τέλεια εναέρια λήψη. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο και μοναδικό κάδρο από τους κάποιον αγαπημένο σας προορισμό. Εάν πάλι θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε αναλαμβάνουμε να ετοιμάσουμε ειδικά για εσάς, ένα cinematic βίντεο με την κατάλληλη επεξεργασία και την χρήση φίλτρων. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να διατηρήσετε για πάντα στην μνήμη σας τις ευχάριστες αναμνήσεις που σας έχει προσφέρει ένας προορισμός.

Τι πιο όμορφο από μια προσωπική συλλογή με αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο από τα αγαπημένα σας μέρη; Γιατί να αφήνεται τις όμορφες αναμνήσεις σας να χάνονται όταν μπορείτε να τις αποτυπώσετε και να τις κουβαλάτε για ολόκληρη της ζωής σας;

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να μεταβεί στα πιο εντυπωσιακά μέρη ώστε να τραβήξει για εσάς μοναδικά εναέρια πλάνα από αξιοθέατα με drone. Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για τις υπηρεσίες drone που σας παρέχει η Drone-Photography, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση υπηρεσίας και θα φροντίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube.

υπηρεσίες drone photography - φωτογραφίες και βίντεο - Real Estate με Drone , διαφήμιση επιχειρήσεων με drone

Πως λειτουργούμε

Στην Drone-Photography γνώμονας μας είναι πάντα η ασφάλεια, ευχαρίστηση & η εμπιστοσύνη του πελάτη. Σεβόμαστε κάθε σας επιθυμία και φροντίζουμε να μείνετε 100% ικανοποιημένοι.

  • Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.
  • Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
  • Δημιουργώντας προνομιακές τιμές για εσάς.
Δείτε το Portfolio μας!
Καλέστε
Μας
+30 690 7391 594
Newsletter
Βρείτε Μας