Διαφήμιση Επιχειρήσεων
Με Drone

Διαφήμιση ποικίλων επιχειρήσεων με drone για παράδειγμα ξενοδοχείων, καταστημάτων, πισινών, κήπων. Όλα γίνονται πιο ευκρινή χάρη σε μια εναέρια λήψη.

AERIAL PHOTOGRAPHYΚέντρα Διασκεδάσεως
Με Drone

Βελτιώστε το site της επιχείρησης σας με ένα virtual tour με drone. Επικοινώνησε μαζί μας και σας εγγυόμαστε ότι χάρη στις υπηρεσίες μας, η επιχείρησή σας θα αυξήσει το κοινό της.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σας παρέχουμε χειριστή drone, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α. προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας.
2 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ
Διαθέτουμε 5 μπαταρίες έτσι ώστε να καταγράψουμε τα πάντα.
5.1K ΒΙΝΤΕΟ
Με την υψηλή ανάλυση σε βίντεο και φωτογραφία που παρέχουμε θα προσδώσουμε ζωή στις στιγμές σας.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
Πραγματοποιούμε επαγγελματική επεξεργασία στα βίντεο & στις φωτογραφίες σας & ενσωματώνουμε και ειδικά εφέ.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗBeach Bar Με Drone

Η διαφήμιση επιχειρήσεων με drone αποτελεί την πιο σύγχρονη και την πιο πρωτοποριακή μορφή διαφήμισης, αφού προσφέρει μια τεράστια δυναμική στον χώρο του μάρκετινγκ. Αυτό συμβαίνει χάρη στα υπέροχα πλάνα υψηλής ευκρίνειας που προσφέρει η αεροφωτογράφιση με drone.

Η αεροφωτογράφιση με drone συμβάλει στην προβολή κάθε επιχείρησης από μια διαφορετική οπτική γωνία και προοπτική, που σίγουρα θα πυροδοτήσει το ενδιαφέρον ενός πελάτη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στην δημιουργία μιας διαφήμισης με την χρήση drone.

Ένα drone θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χάρη στις εναέριες λήψεις που σας παρέχει, μπορείτε να προβάλετε όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας, όλους τους χώρους της, ενώ μπορείτε να προβάλετε ακόμη και ένα δείγμα από την δουλειά σας.
beach bar με drone
ξενοδοχεία με drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΞενοδοχεία Με Drone

Η λήψη βίντεο καθώς και οι φωτογραφίες με drone αποτελούν μόνο το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σας.

Οι φωτογραφίες με drone που σας παρέχει η Drone-Photography, σε συνδυασμό με την επεξεργασία του υλικού σας με επαγγελματικά μέσα και με την μετέπειτα προσθήκη των κατάλληλων φίλτρων και εφέ, σας παρέχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς σας πελάτες.

Το υψηλής ευκρίνειας οπτικό υλικό που σας παρέχουμε τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους διαφημιστική καμπάνια, προσφέροντάς σας πάντα άριστα αποτελέσματα.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΚαταστήματα Με Drone

Το προσωπικό μας διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, ώστε να είναι σε θέση να προβάλει και να προωθήσει την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εσείς γιατί να παραμένετε προσκολλημένοι σε παλαιωμένες τεχνικές διαφήμισης όταν οι ανταγωνιστές σας αξιοποιούν ήδη αυτή την αποτελεσματική και σύγχρονη μέθοδο διαφήμισης;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης υπηρεσιών και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να αναλύσουμε όλες τις πτυχές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δικής σας επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, και μαζί θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να πάει ένα βήμα παραπέρα.
καταστήματα με drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΔιαφημιστικά πλοίων cargo με drone

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία διαφημιστικών spot για διαφόρων είδη πλοίων, όπως, για παράδειγμα, πλοίων cargo, container, επιβατηγών, ταχύπλοων, μηχανοκίνητων κ.ά.

Τα διαφημιστικά των πλοίων cargo με drone συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προώθηση της επιχείρησής σας, και ως εκ τούτου θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη της εταιρείας σας, καθώς θα σας βοηθήσει να αναδείξετε στο μέγιστο την δυνατότητα του εκάστοτε πλοίου που μπορεί να διαθέτει η εταιρεία σας.

Τόσο η αεροφωτογράφιση, όσο και η αεροβιντεοσκόπηση πραγματοποιούνται πάνω από το εκάστοτε πλοίο και όσο αυτό βρίσκεται εν κινήσει. Ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως η απενεργοποίηση των radar και των υπολοίπων σημάτων για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παρεμβολή στην πυξίδα του drone.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΔιαφημιστικά σκαφών αναψυχής & κότερων με drone

Η αεροφωτογράφιση και η αεροβιντεοσκόπηση με drone μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση της επιχείρησης σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Το υψηλής ευκρίνειας και άριστης ποιότητας υλικό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την επιχείρησή σας με σκάφη αναψυχής ή με κότερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα διαφημιστικά σκαφών αναψυχής και κότερων με drones θα σας βοηθήσουν να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Εάν επιθυμείτε και εσείς να την επιχείρησή σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο, μ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Διαφημιστικά σκαφών αναψυχής και κότερων με drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΔιαφημιστικά θαλάσσιων σπορ με drone

H αεροφωτογράφιση, όσο και η αεροβιντεοσκόπηση μέσω drone μας δίνουν τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε πλάνα που δεν μπορούσαμε μέχρι πρότινος.

Τα διαφημιστικά θαλάσσιων σπορ με drone, χάρη στις φωτογραφίες που σας παρέχει η Drone-Photography θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τόσο η αεροφωτογράφιση, όσο και η αεροβιντεοσκόπηση παράγουν εντυπωσιακές εικόνες που ενδείκνυνται για την προώθηση των θαλάσσιων σπορ, όπως το jet ski, το windsurf, το kitesurf, κά.
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Μπορούμε να μεταβούμε σε οποιοδήποτε
μέρος μας χρειαστείτε.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Οι φωτογραφίες με drone χαρακτηρίζονται
για την δημιουργικότητά τους.

Φροντίζουμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε σας ανάγκη με drone
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία
στον κάθε ένα από εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com