Ενοικίαση Drone Mε Πιστοποιημένο Χειριστή

Εάν ενδιαφέρεστε για την λήψη μερικών εντυπωσιακών εναέριων πλάνων ή την καταγραφή ενός σημαντικού για εσάς γεγονότος, μπορείτε να προβείτε στην ενοικίαση drone με πιστοποιημένο χειριστή.

AERIAL PHOTOGRAPHYΒιντεοσκόπηση Με Drone

Οι υπηρεσία ενοικίασης drone με πιστοποιημένο χειριστή απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες που επιθυμούν την λήψη μαγευτικών εναέριων φωτογραφιών, όσο και σε επαγγελματίες. Εάν επιθυμείτε να καλύψετε ένα συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, την βιντεοσκόπηση ενός corporate video ή ενός έργου, η εταιρεία Drone-Photography σας προσφέρει την δυνατότητα να το υλοποιήσετε με τον βέλτιστο τρόπο.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σας παρέχουμε χειριστή drone, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α. προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας.
2 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ
Διαθέτουμε 5 μπαταρίες, ώστε να μπορούμε να καταγράψουμε τα πάντα.
5.1K ΒΙΝΤΕΟ
Με την υψηλή ανάλυση σε βίντεο & φωτογραφία που παρέχουμε θα προσδώσουμε ζωντάνια στις στιγμές σας.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
Πραγματοποιούμε επαγγελματική επεξεργασία στα βίντεο & στις φωτογραφίες σας & ενσωματώνουμε και ειδικά εφέ.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΤελευταίας Τεχνολογίας Εξοπλισμός

Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η ενοικίαση drone τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κάθε πελάτη μας. Σας προσφέρουμε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσετε ένα επαγγελματικό drone, εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή ενός μεμονωμένου γεγονότος.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας εξασφαλίζετε τον πιο εξελιγμένο στόλο από drone, διαθέτουμε το DJI Inspire 2 X7 με 5 μπαταρίες για πτήση διάρκειας έως και 2 ώρες, CrystalSky, καθώς και φίλτρα ND Polar Pro, για την εξασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης. Ένας εξοπλισμός τέτοιου τύπου αναμφίβολα θα σας κόστιζε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Εμείς, ωστόσο, μπορούμε να σας τον παρέχουμε σε προσιτές τιμές ώστε να καταγράψετε το σημαντικός για εσάς γεγονός με τον πλέον κατάλληλο και επαγγελματικό τρόπο.
dji-inspire-2-drone
enoikiasi-xeiristi-drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΕνοικίαση Χειριστή Drone

Η ενοικίαση drone με χειριστή αποτελεί την μοναδική επιλογή για την λήψη εγγυημένων αποτελεσμάτων. Ένας επαγγελματίας χειριστής drone διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να καταγράψει πραγματικά εντυπωσιακά και μαγευτικά πλάνα. Και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο.

Ο χρόνος που θα κερδίσετε, για μερικές προσωπικές ή επαγγελματικές λήψεις, είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ειδικά εάν θέλετε άμεσα αποτελέσματα αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης. Επιπροσθέτως, η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση με τη χρήση drone εγκυμονούν πολλούς κινδύνους. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμούσατε να έρθετε αντιμέτωποι με αστικά νομικά ζητήματα και με αποζημιώσεις, ιδιαίτερα όταν η λήψεις σας προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ εάν επιλέξετε την ενοικίαση drone με χειριστή.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΕνοικίαση Drone Τιμή

Η τιμή για την ενοικίαση χειριστή drone δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι πάγια, ούτε φυσικά θα μπορούσε να αποτυπωθεί ποτέ σε έναν τιμοκατάλογο, καθώς εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων που θα καθορίσουν και την τελική τιμή. Αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να σας εγγυηθούμε είναι ότι στην εταιρεία μας θα βρείτε τις χαμηλότερες και τις πιο προσιτές τιμές ενοικίασης drone στην αγορά.

Οι πιο προσιτές τιμές της αγοράς συνδυάζονται πάντοτε με έναν έμπειρο χειριστή drone καθώς και με στόλο και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, που θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.
easa-drone-pilot
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Μπορούμε να μεταβούμε σε οποιοδήποτε
μέρος μας χρειαστείτε.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Οι φωτογραφίες με drone χαρακτηρίζονται
για την δημιουργικότητά τους.

Φροντίζουμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε σας ανάγκη με drone
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία
στον κάθε ένα από εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com