Επιθεώρηση Έργων

Home Επιθεώρηση Έργων

Γιατί να επιλέξετε εμάς!

Έμπειρο Προσωπικό
4K Video UHD
Προνομοιακές Τιμές

Εμπιστεύσου τα ‘‘ματιά’’ σου!

Μερικές φορές το να παρακολουθήσεις την εξέλιξη ενός έργου είναι ακατόρθωτο. Με εμάς στο πλευρό σας μπορείτε να έχετε πανοραμική οπτική του έργου σας μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ για τους πιο βιαστικούς η υπηρεσία μας live video θα σας συναρπάσει.

Η επιθεώρηση έργων με drone αποτελεί θα λέγαμε την πιο άμεση και αποτελεσματική λύση για την παρακολούθηση των εργασιών σας, από κάθε οπτική και χωρίς να απαιτείται η παρουσία σας. Τα πλεονεκτήματα ωστόσο που σας παρέχει η επιθεώρηση με drone είναι πολύ περισσότερα.

Επιθεώρηση έργων με drone – πλεονεκτήματα

Ασφάλεια. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι φυσικά η μείωση των κινδύνων ατυχήματος στο προσωπικό. Ο έλεγχος δύσκολων σημείων ενός έργου, πολλές φορές κρύβει κινδύνους για το άτομο που θα προβεί στην επιθεώρηση. Με την χρήση ενός drone Ο κίνδυνος αυτός εξαλείφεται, αφού θα κάνει όλη την δουλειά για εσάς. Σε καμία περίπτωση ένα μηχάνημα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ανθρώπινο παράγοντα.

Ταχύτητα και Ακρίβεια. Η επιθεώρηση έργων με drone σας προσφέρει μια άμεση λύση η οποία θα σας βοηθήσει να επιθεωρήσετε ένα έργο με απόλυτη ακρίβεια. Σε καμία περίπτωση ένα drone δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ανθρώπινο παράγοντα. Ωστόσο σας παρέχει την δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα επιθεώρησης και να αποκτήσετε μια εικόνα που δεν θα ήταν εφικτό με διαφορετικό τρόπο.

Μείωση Κόστους. Αρκετές φορές, λόγω της δύσης του έργου, η σωστή και λεπτομερής επιθεώρησή του απαιτεί την χρήση ειδικού εξοπλισμού, το κόστος του οποίου φυσικά είναι αρκετά υψηλό. Με την χρήση ενός drone, μπορείτε να εξαλείψετε το κόστος αυτό και να επιφέρετε τα ίδια εάν όχι καλύτερα αποτελέσματα.

Επιθεώρηση έργων με live video

H επιθεώρηση έργων με live video αποτελεί μια καινοτομία στις υπηρεσίες drone, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την επιθεώρηση του έργου σας σε πραγματικό χρόνο. Το drone θα αναλάβει όλο το κομμάτι της επιθεώρησης, ενώ εσείς θα μπορείτε να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο τις λήψεις που αυτό καταγράφει.

Αν λοιπόν και εσείς ενδιαφέρεστε για επιθεώρηση έργων με drone, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα αίτησης υπηρεσιών, και εμείς θα βρούμε την αποτελεσματικότερη λύση βάση των δικών σας αναγκών.

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube.

υπηρεσίες drone photography - φωτογραφίες και βίντεο - Real Estate με Drone , διαφήμιση επιχειρήσεων με drone

Πως λειτουργούμε

Στην Drone-Photography γνώμονας μας είναι πάντα η ασφάλεια, ευχαρίστηση & η εμπιστοσύνη του πελάτη. Σεβόμαστε κάθε σας επιθυμία και φροντίζουμε να μείνετε 100% ικανοποιημένοι.

  • Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.
  • Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
  • Δημιουργώντας προνομιακές τιμές για εσάς.
Δείτε το Portfolio μας!
Καλέστε
Μας
+30 690 7391 594
Newsletter
Βρείτε Μας