Επίβλεψη Έργων Με Drone

Με εμάς στο πλευρό σας μπορείτε να αποκτήσετε μια πανοραμική οπτική
του έργου σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

AERIAL PHOTOGRAPHYΕμπιστεύσου Tα ‘‘Mάτια’’ Σου

Η επίβλεψη έργων με drone αποτελεί την πιο άμεση και αποτελεσματική λύση για την παρακολούθηση των εργασιών σας, από κάθε οπτική γωνία, χωρίς να απαιτείται η παρουσία σας. Τα πλεονεκτήματα ωστόσο που σας παρέχει η επίβλεψη των εργασιών σας με drone είναι πολυάριθμα.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σας παρέχουμε χειριστή drone, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α. προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας.
2 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ
Διαθέτουμε 5 μπαταρίες, ώστε να μπορούμε να καταγράψουμε τα πάντα.
5.1K ΒΙΝΤΕΟ
Με την υψηλή ανάλυση σε βίντεο και φωτογραφία που παρέχουμε θα προσδώσουμε ζωή στις στιγμές σας.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
Πραγματοποιούμε επαγγελματική επεξεργασία στα βίντεο & στις φωτογραφίες σας & ενσωματώνουμε και ειδικά εφέ.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΠλεονεκτήματα

Σας παρέχουμε Ασφάλεια. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που παρέχει η χρήση drone είναι χωρίς αμφιβολία η μείωση του κινδύνου ατυχημάτων του προσωπικού. Ο έλεγχος των δύσκολων σημείων ενός έργου, πολλές φορές εγκυμονεί κινδύνους για το άτομο που προβαίνει στην επιθεώρηση.

Σας παρέχουμε Ταχύτητα και Ακρίβεια. Με την χρήση ενός drone θα μπορέσετε να επιθεωρήσετε λεπτομερώς ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του έργου σας με ιδιαίτερη ευκολία και ακρίβεια, αφού το drone θα κάνει όλη την δουλειά για εσάς.
πλεονεκτήματα εναέριων λήψεων κτιρίων με drone
επίβλεψη έργων με live video

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΕπίβλεψη Έργων Με Drone

H επίβλεψη έργων αποτελεί μια πραγματική καινοτομία στις υπηρεσίες drone, χάρη στην οποία μπορείτε επιβλέψετε την ολοκλήρωση του έργου σας σε πραγματικό χρόνο. Το drone θα αναλάβει για εσάς όλο το κομμάτι της επιθεώρησης, ενώ εσείς θα μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τις λήψεις που αυτό καταγράφει και να επιβλέπετε την ολοκλήρωση των εργασιών σας.

Αν λοιπόν και εσείς ενδιαφέρεστε για επίβλεψη έργων με drone, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης υπηρεσιών, και εμείς θα βρούμε την αποτελεσματικότερη λύση, βασιζόμενοι πάντα στις δικές σας ανάγκες.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΕγκαταστάσεις Με Drone

Η επίβλεψη εγκαταστάσεων με drone αποτελεί μια άμεση και ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση, που θα σας βοηθήσει να επιθεωρήσετε μια εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια. Καθώς η επίβλεψη εγκαταστάσεων με drone σας παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια ιδιαίτερα λεπτομερή επιθεώρηση και να αποκτήσετε μια οπτική που δεν θα ήταν εφικτή ειδάλλως.

Μείωση Κόστους. Αρκετές φορές, λόγω της ολοκλήρωσης του έργου, καθίσταται απαραίτητη μια ιδιαίτερα λεπτομερής επίβλεψη, που απαιτεί την χρήση ειδικού εξοπλισμού, το κόστος του οποίου φυσικά είναι ιδιαίτερα υψηλό. Με την χρήση ενός drone, μπορείτε να εξαλείψετε το κόστος αυτό και να αποκτήσετε καλύτερα και πιο λεπτομερή αποτελέσματα.
εγκαταστάσεις με drone
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Μπορούμε να μεταβούμε σε οποιοδήποτε
μέρος μας χρειαστείτε.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Οι φωτογραφίες με drone χαρακτηρίζονται
για την δημιουργικότητά τους.

Φροντίζουμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε σας ανάγκη με drone
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία
στον κάθε ένα από εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com