Συχνές Ερωτήσεις

Στην ενότητα FAQ θα επιχειρήσουμε να σας προσφέρουμε απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα που σχετίζονται με τις εναέριες λήψεις, την ασφάλεια του drone και των παρευρισκόμενων ατόμων. Εάν έχετε κάποιο ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί παρακάτω, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποια drone διαθέτει η εταιρεία σας;

Στην Drone-Photography διαθέτουμε τα εξής drone DJI Inspire 2 & DJI Mavic 2 Pro. Η μέγιστη ανάλυση βίντεο είναι το 6Κ 30FPS και η φωτογραφία με ανάλυση 6472×5648.

Από ποιες συσκευές μπορώ να δω τα πλάνα;

Οι αεροφωτογραφίες και τα αεροβίντεο είναι συμβατά με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως: tablet, smartphone, pc κ.ά. Στην περίπτωση όπου ένα πλάνο δεν είναι δυνατό να αναγνωσθεί από μια συσκευή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να το επιλύσουμε.

Μπορούμε να βλέπουμε τα πλάνα εν ώρα πτήσης;

Φυσικά. Μπορείτε και εσείς να βλέπετε τα πλάνα που τραβάμε εν ώρα πτήσης είτε μέσα από την συσκευή μας, είτε συνδέοντας το controller σε μια οθόνη με έξοδο HDMI.

Υπάρχει δυνατότητα να πάρουμε τα πλάνα αμοντάριστα;

Βεβαίως τα πλάνα αποτελούν ένα προσωπικό δεδομένο του πελάτη. Μπορείτε μετά το πέρας της λήψης να τα ζητήσετε. Σας ενημερώνουμε πως πλάνα που δεν τα ζητάει ο πελάτης μετά το πέρας του ενός μήνα διαγράφονται.

Τι μουσική μπορούμε να βάλουμε στο βίντεο;

Η μουσική που θα ακούγεται στο βίντεο θα πρέπει να είναι συγχρονισμένη με τα πλάνα που έχουμε τραβήξει, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι επαγγελματικό. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακούγεται ένα συγκεκριμένο τραγούδι τότε θα πρέπει να έχετε καταβάλει ένα αντίτιμο για τα δικαιώματα αναπαραγωγής του. Ειδάλλως, εάν επιθυμείτε να ανεβάσετε το βίντεο ανεβάσετε σε YouTube η εταιρεία μας μπορεί να αφαιρέσει το τραγούδι για εσάς.

Πραγματοποιείτε μοντάζ βίντεο & edit φωτογραφιών;

Μάλιστα. Μπορούμε να αναλάβουμε την επεξεργασία των φωτογραφιών σας καθώς και το μοντάρισμα των βίντεο σας. Η επεξεργασία τους γίνεται με προγράμματα όπως τα Adobe Photoshop, Adobe Lightroom & Final Cut Pro.

Υπάρχει δυνατότητα νυχτερινής λήψης;

Ναι, αρκεί πριν την νυχτερινή λήψη να έχουμε επισκεφθεί το χώρο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας έτσι ώστε να μπορέσουμε να μελετήσουμε και να εξετάσουμε τα επιτρεπτά όρια.

Πόσο ψηλά & πόσο μακριά μπορεί να πάει το Drone;

Το drone τις εταιρείας μπορεί να φτάσει τα 500μ σε ύψος και τα 8χμλ σε απόσταση. Για λόγους ασφαλείας θα πρέπει πάντα η πτήση να γίνεται σε σημείο που δεν θα δημιουργούνται παρεμβολές στο σκάφος, ενώ θα πρέπει επίσης να υπάρχει οπτική επαφή με αυτό.

Μπορούμε να πετάξουμε κοντά σε κόσμο;

Για λόγους ασφαλείας το επιτρεπόμενο όριο πτήσης του drone κοντά σε κόσμο είναι τα 3m, ενώ επίσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν δυνατοί άνεμοι που ενδέχεται να επηρεάσουν την σταθερότητά του.

Τι χώρος χρειάζεται για την απογείωση του;

Ο χώρος που θα πρέπει να υπάρχει γύρω από το drone είναι τα 3m, ενώ κατά την εκκίνηση της πτήσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν τριγύρω κατοικίδια & άτομα για λόγους ασφαλείας.

Πετάτε σε εσωτερικούς χώρους;

Ναι αρκεί να υπάρχει αρκετός χώρος για την ασφαλή πτήση του drone.

Υπάρχει δυνατότητα λήψης σε αστικές περιοχές;

Ναι πραγματοποιούμε λήψεις αρκεί να μην γίνονται σε απαγορευμένη περιοχή όπως τα αεροδρόμια.

Πόση είναι η διάρκεια πτήσης με το drone;

Η μια μπαταρία του μη επανδρωμένου σκάφους drone έχει διάρκεια πτήσης έως 25 λεπτά. Διαθέτουμε 5 συνολικά μπαταρίες με περίπου συνολικό χρόνο πτήσης τις 2 ώρες.

Ποιοι είναι οι τρόποι εξόφλησης σας;

H εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών πληρωμών. Μπορείτε να μας εξοφλήσετε με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή με την πραγματοποίηση κατάθεσης σε λογαριασμό στις εξής τράπεζες: Εθνική Τράπεζα, Eurobank & Alpha Bank, με μετρητά & PayPal.

DRONE-PHOTOGRAPHYΕπικοινωνήστε Μαζί Μας

Οποιαδήποτε απορία και αν έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
DRONE PILOT
Dimitris Tzankatian
ΤΗΛΕΦΩΝΑ
+30 213 0349 850
+30 690 7391 594
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτ.-Σάβ.: 10:00 – 18:00
Κυρ.: Κλειστά

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot