Κάλυψη Εκδηλώσεων Με Drone

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει την
εναέρια κάλυψη εκδηλώσεων με drone.

AERIAL PHOTOGRAPHYΚάλυψη Κάθε Είδους Εκδηλώσης

Η εταιρεία μας μέσω της αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης με drone, διασφαλίζει ότι θα μπορέσετε να καλύψετε και να καταγράψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωσή σας. Φροντίζουμε να σας παρέχουμε πάντα τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σας παρέχουμε χειριστή drone, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α. προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας.
2 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ
Διαθέτουμε 5 μπαταρίες, ώστε να μπορούμε να καταγράψουμε τα πάντα.
5.1K ΒΙΝΤΕΟ
Με την υψηλή ανάλυση σε βίντεο & φωτογραφία που παρέχουμε θα προσδώσουμε ζωντάνια στις στιγμές σας.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
Πραγματοποιούμε επαγγελματική επεξεργασία στα βίντεο & στις φωτογραφίες σας & ενσωματώνουμε και ειδικά εφέ.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΚάλυψη Συναυλιών Με Drone

Επιθυμείτε να προσδώσετε μια νέα προοπτική στην δική σας συναυλία; Επιθυμείτε εντυπωσιακή εναέρια κάλυψη που εντυπωσιάζει με αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο υψηλής ποιότητας; Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στην κάλυψη των συναυλιών σας με τη χρήση drone. Όποιου είδους συναυλία και αν επιθυμείτε να καλύψετε, η Drone-Photography θα φροντίσει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κλείστε τη δική σας πτήση σήμερα!
συναυλίες με drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΒίντεοκλιπ Με
Drone

Τα περισσότερα βίντεοκλιπ στις ημέρες μας δημιουργούνται με την χρήση drone για τις μαγευτικές εναέριες λήψεις το drone προσφέρει. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει την κάλυψη του βίντεοκλιπ μέσω drone. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η χρήση drone και δώστε μια νέα αίσθηση στο μουσικό βίντεοκλιπ που θέλετε να δημιουργήσετε. Η χρήση drone σας προσφέρει και μια επαγγελματική – καλλιτεχνική υπεροχή, η οποία καθίσταται δυνατή μόνο χάρη στους άρτια εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους χειριστές της εταιρείας μας.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΕναέρια Κάλυψη Μουσικών
Γεγονότων Με Drone

Η εναέρια κάλυψη μουσικών γεγονότων έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής. Όλο και περισσότερες εταιρείες διοργάνωσης μουσικών γεγονότων επιλέγουν την κάλυψη και την καταγραφή τους με τη χρήση drone, χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που αυτή προσφέρει. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε για την κάλυψη μουσικών γεγονότων, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε τα πλέον καταλληλότερα drone για τον σκοπό αυτό.
κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων με drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΚάλυψη Αθλητικών Εκδηλώσεων Με Drone

Η κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων με drone αποτελεί την ιδανική επιλογή για να καλύψετε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο και από την κάθε οπτική γωνία. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας παρέχει τις καλύτερες λήψεις βίντεο, από ύψος που κυμαίνεται από τα 500 μέτρα ύψους μέχρι και το ένα μέτρο πάνω από το έδαφος! Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε την πλήρη κάλυψη του αθλητικού σας γεγονότος.
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Μπορούμε να μεταβούμε σε οποιοδήποτε
μέρος μας χρειαστείτε.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Οι φωτογραφίες με drone χαρακτηρίζονται
για την δημιουργικότητά τους.

Φροντίζουμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε σας ανάγκη με drone
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία
στον κάθε ένα από εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com