Κάλυψη Εκδηλώσεων

Home Κάλυψη Εκδηλώσεων

Γιατί να επιλέξετε εμάς!

Έμπειρο Προσωπικό
4K Video UHD
Προνομοιακές Τιμές

Κάθε εκδήλωση και μια πρόκληση!

Θέλετε να δώσετε μια νέα προοπτική στην δική σας εκδήλωση; Θέλετε εντυπωσιακή εναέρια κάλυψη με αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο υψηλής ποιότητας; Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στην κάλυψη εκδηλώσεων με drone. Για οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης και αν ενδιαφέρεστε, η Drone-Photography θα φροντίσει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χειμώνας, καλοκαίρι, άνοιξη, ότι εποχή και αν είναι ο στόχος μας παραμένει η κάλυψη της εκδήλωσης σας σύμφωνα με τις δίκες σας οδηγίες. Ας μην γελιόμαστε ο πήχης στην κάλυψη εκδηλώσεων έχει ανέβει και όλοι θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε τι που διοργανώνουμε. Η Drone-Photography σας υπόσχεται πως με τις υπηρεσίες μας θα βγείτε ασπροπρόσωποι.

Τι είδους κάλυψη εκδηλώσεων με drone αναλαμβάνουμε;

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει την εναέρια κάλυψη – φωτογράφιση με drone όλων των ειδών εκδηλώσεων. Μερικές από αυτές είναι:

Εναέρια κάλυψη συναυλίας και μουσικών γεγονότων

Η εναέρια κάλυψη συναυλιών και μουσικών γεγονότων είναι αρκετά δημοφιλείς στις μέρες μας. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων επιλέγουν την κάλυψή τους με drone, λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που προσφέρουν. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε για κάποια συναυλία, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να διαθέσουμε τα πλέον κατάλληλα drone για τον σκοπό αυτό.

Κάλυψη Αθλητικών εκδηλώσεων με drone

Η κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων με drone αποτελεί την καλύτερη επιλογή ώστε να καλύψετε κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο και από κάθε οπτική γωνία. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να προβεί στις καλύτερες λήψεις βίντεο, από ύψος έως και 500 μέτρων μέχρι και ένα μέτρο πάνω από το έδαφος! Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε την πλήρη κάλυψη του αθλητικού σας γεγονότος.

Πολιτικές εκδηλώσεις

Οι πολιτικές εκδηλώσεις αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε το κοινό σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε ώστε να καλύψουμε την εκδήλωσή σας και να την προβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κοινό σας.

Κάθε είδους κάλυψη εκδηλώσεων με drone

Εάν ενδιαφέρεστε για αεροβιντεοσκόπηση ή αεροφωτογράφιση τόσο των ανωτέρω, όσο και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης υπηρεσίας πατώντας στο κουμπί που θα βρείτε παρακάτω. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα φροντίσει να σας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες με drone προκειμένου να καλύψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωσή σας. Πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube.

υπηρεσίες drone photography - φωτογραφίες και βίντεο - Real Estate με Drone , διαφήμιση επιχειρήσεων με drone

Πως λειτουργούμε

Στην Drone-Photography γνώμονας μας είναι πάντα η ασφάλεια, ευχαρίστηση & η εμπιστοσύνη του πελάτη. Σεβόμαστε κάθε σας επιθυμία και φροντίζουμε να μείνετε 100% ικανοποιημένοι.

  • Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.
  • Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
  • Δημιουργώντας προνομιακές τιμές για εσάς.
Δείτε το Portfolio μας!
Καλέστε
Μας
+30 690 7391 594
Newsletter
Βρείτε Μας