Κινηματογραφική κάμερα με
επαγγελματικό drone heavy lift

Οι κινηματογραφικές παραγωγές με drone στοχεύουν σε μια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ κ.ο.κ.

professional drone services

AERIAL PHOTOGRAPHYXM2 Tango Heavy Lift

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τις ομάδες ειδικών πιλότων και μηχανικών του XM2 PURSUIT, το Tango II δημιουργήθηκε με ισχυρή γνώση φιλμ και βιομηχανικές εφαρμογές. Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή και ασφαλής πλατφόρμα ικανή να ανυψώνει μεγάλη ποικιλία ωφέλιμων φορτίων – συμπεριλαμβανομένων καμερών κινηματογράφου, VFX και βιομηχανικών αισθητήρων, καθώς και πλατφόρμες φωτισμού
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σας παρέχουμε πιλότο drone, πιστοποιημένο από τις Η.Π.Α. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Σας παρέχουμε μερικούς από τους πιο έμπειρους αδειούχους πιλότους και εναέριους κινηματογράφους στον κόσμο. Δυνατότητα πτήσης οπουδήποτε στην Ελλάδα, την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες με ασφαλιστήριο συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
Με την υψηλή ανάλυση σε βίντεο και φωτογραφίες που παρέχουμε θα δώσουμε ζωή στις στιγμές σας.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Tango, Ronin 2, RT Motion 3-motor FIZ
Connex, A3 LightBridge 2x 7" Director Monitors,
Tango batteries, Inspire 2 backup unit,
Movi Pro backup, Movi remote controller

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΚινηματογράφηση ταινιών με drone

Τα drones νέας τεχνολογίας διαμορφώνονται ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας σας και θα σας βοηθήσουν να βιντεοσκοπήσετε πλάνα υψηλής ευκρίνειας.

Η τεχνολογία δίνει λύσεις προκειμένου να γίνει με περισσότερη ασφάλεια το κάθε γύρισμα που παλιότερα είχε αρκετό ρίσκο, μια και ο χειρισμός των ειδικών drones για τις ανάγκες της κινηματογράφησης, προσδίδει εντυπωσιακές εικόνες με ελάχιστη προσπάθεια και απόλυτη ασφάλεια.

Η Drone-Photography βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη δημιουργία εξατομικευμένων drone, απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.
https://www.drone-photography.gr/wp-content/uploads/2022/01/Screenshot-2022-01-06-at-23.49.01-copy-640x400.jpg
drone services

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΠαραγωγή τηλεοπτικών σειρών με drone

Tα νέας τεχνολογίας drones πλέον χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των πιο διάσημων τηλεοπτικών σειρών, αποδεικνύοντας μας διαρκώς ότι ένα drone μπορεί να βιντεοσκοπήσει πλάνα που δεν είναι εφικτά με τις παραδοσιακές κάμερες.

Η αυξανόμενη χρήση των drones αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές.

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε drones στην επόμενη παραγωγή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει!

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΚινηματογράφηση μουσικών & αθλητικών event με drone

Τα υπερσύγχρονα drones που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να βιντεοσκοπήσετε εντυπωσιακά εναέρια πλάνα, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του event σας.

Τα πλάνα αυτά θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε για την εκ νέου προώθηση του event σας, σε περίπτωση που αυτό επαναληφθεί, αλλά και για την ιστοσελίδα σας.

Η Drone-Photography βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να προάγετε το event σας χρησιμοποιώντας τα νέας τεχνολογίας drones που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας!
κινηματογραφικές παραγωγές με drone
ντοκιμαντέρ με drone

ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΠαραγωγή διαφημιστικής καμπάνιας με drone

Οι πιο διάσημες εταιρίες χρησιμοποιούν πλέον drones για την δημιουργία των εντυπωσιακών διαφημίσεων που βλέπετε στην τηλεόραση.

Τα υπερσύγχρονα drones νέας τεχνολογίας που διαθέτει η Drone-Photography θα σας βοηθήσουν να βιντεοσκοπήσετε ιπτάμενα πλάνα για τις διαφημίσεις σας βγαλμένα από το μέλλον.

Το μέλλον της διαφήμισης βρίσκεται στον αέρα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την δυναμική των drones για να προωθήσετε την εταιρία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Μας εμπιστεύτηκαν

1
2
3
4
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Μπορούμε να μεταβούμε σε οποιοδήποτε
μέρος μας χρειαστείτε.
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Οι φωτογραφίες με drone χαρακτηρίζονται
για την δημιουργικότητά τους.

Φροντίζουμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε σας ανάγκη με drone
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία
στον κάθε ένα από εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com