Συμβουλές & TipsΞεκλείδωμα ζώνης DJI GO 4

11/09/2021by drone0

Σ’ αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το ξεκλείδωμα ζώνης μέσα από την εφαρμογή DJI GO 4 εφόσον έχουμε πάρει την έγκριση από το σχετικό τους email, ότι μας έχουν ξεκλειδώσει την συγκεκριμένη ζώνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Για να ξεκλειδώσετε τις Red Zones με το DJI GO 4, η κινητή συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των βημάτων 1 έως 4. Και συνιστάται η χρήση iPhone εάν χρησιμοποιείτε ένα Spark καθώς οι συσκευές Android δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενώ είναι συνδεδεμένα σε Wi- Fi.
  • Τα βήματα 1 έως 4 μπορούν να γίνουν εκτός της περιοχής ξεκλειδώματος, οπότε κάντε το στο σπίτι σας εάν δεν θα υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο στην περιοχή ξεκλειδώματος.
  • Η άδεια ξεκλειδώματος θα εξακολουθεί να αποθηκεύεται σε αεροσκάφη μετά την εισαγωγή, εκτός εάν αντικατασταθεί από άλλη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε την άδεια ON ή OFF ακόμα και με άλλο λογαριασμό της DJI.

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε το drone και το τηλεχειριστήριο και βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριο έχει συνδεθεί επιτυχώς με το drone.

Βήμα 2: Συνδέστε την συσκευή σας στο τηλεχειριστήριο με καλώδιο USB (συνδεθείτε στο Wi-Fi εάν χρησιμοποιείτε Spark). Εκκινήστε το DJI GO 4 (V4.2.8 ή μεταγενέστερο) και συνδεθείτε στον λογαριασμό DJI που έχετε ενώ ζητήσατε το προσαρμοσμένο ξεκλείδωμα στο διαδίκτυο.

Βήμα 3: Μεταβείτε στην προβολή κάμερας και στις Γενικές ρυθμίσεις. Κάντε tap = Unlocking List—>App.

Βήμα 4: Πατήστε “Συγχρονισμός” και στη συνέχεια η άδεια ξεκλειδώματος θα εμφανιστεί στην οθόνη Λίστα αδειών ξεκλειδώματος.

Επιλέξτε την άδεια και πατήστε “Εισαγωγή στο drone”. Μόλις η άδεια μεταφορτωθεί με επιτυχία, θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε στη σελίδα Aircraft.

unlock-red-zone

Βήμα 5: Τοποθετήστε το αεροσκάφος στην περιοχή που ζητήσατε να ξεκλειδωθεί. Όταν ο αριθμός των συνδεδεμένων δορυφόρων GPS φτάσει τους 10, αγγίξτε «Λίστα ξεκλειδώματος» -> «Αεροσκάφος» και σύρετε το διακόπτη προς τα δεξιά για να το ενεργοποιήσετε.

Τώρα, η περιοχή είναι ξεκλείδωτη.

ενεργοποίηση-ξεκλειδωματος-δξι-γο-4

Βήμα 6: Όταν ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος, μεταβείτε στην προβολή χάρτη στο DJI GO 4 και θα εμφανιστεί μια πράσινη ζώνη στο χάρτη που υποδεικνύει την περιοχή που έχετε ζητήσει να ξεκλειδώσετε.

Μπορείτε να πετάξετε το αεροσκάφος μόνο εντός της πράσινης ζώνης. Για να πετάξετε έξω από την πράσινη ζώνη, απενεργοποιήστε το διακόπτη στο DJI GO 4.

Leave a Reply

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com