ΦωτογραφίαΤιμές για φωτογράφιση με drone – Τι να προσέξετε!

26/04/2020by drone0

Αρκετοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τιμές για φωτογράφιση με drone καθώς και όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το συνολικό ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλουν.

Αυτό που τους απαντάμε φυσικά είναι ότι απαιτείται από μεριά τους η παροχή περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το είδος της αεροφωτογράφισης που επιθυμούν και φυσικά στο τι θα στοχεύσει η συγκεκριμένη φωτογράφιση.

κόστος drone φωτογράφιση

Δυστυχώς, η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών όπως στην περίπτωση της φωτογράφισης με drone, δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθούν σε έναν σταθερό τιμοκατάλογο.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό κόστος είναι πάρα πολλοί. Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες από μεριά του πελάτη, πριν λάβει συγκεκριμένες τιμές για φωτογράφιση με drone.

Από τι εξαρτάται το κόστος για φωτογράφιση με drone;

Όπως προαναφέραμε οι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές φωτογράφισης με drone είναι αρκετοί. Προκειμένου να σας παρέχουμε μια αναλυτική εικόνα του πως υπολογίζεται το τελικό κόστος, συγκεντρώσαμε τους βασικότερους από αυτούς τους παράγοντες. Παρακάτω θα τους βρείτε αναλυτικά:

drone aerial photo - τιμές για φωτογράφιση

1. Είδος φωτογράφισης με drone

Ο πρώτος παράγοντας στον οποίο θα βασιστεί ο υπολογισμός της τιμής για την παροχή υπηρεσιών drone είναι φυσικά το είδος της αεροφωτογράφισης που επιθυμείτε και ο βασικός σκοπός του.

Ο υπολογισμός της τιμής εξαρτάται δηλαδή από το αν επιθυμείτε να φωτογραφίσετε μια εκδήλωση, ένα αξιοθέατο ή μια επιχείρηση, αφού οι τεχνικές που θα εφαρμοστούν είναι διαφορετικές.

2. Διάρκεια πτήσης

Ένας δεύτερος παράγοντας που επηρεάζει τις τιμές φωτογράφισης με drone είναι φυσικά η διάρκεια της πτήσης που επιθυμείτε.

Το κόστος λοιπόν θα είναι ανάλογα με την ώρα που θα πρέπει το drone να βρίσκεται στο αέρα, καθώς για πτήσεις μεγάλης χρονικής διάρκειας θα χρειαστούν επιπρόσθετες μπαταρίες και εξοπλισμός.

Όπως καταλαβαίνεται η διάρκεια της πτήσεις σχετίζεται άμεσα με το είδος της φωτογράφισης που επιθυμείτε, αφού διαφορετική ώρα απαιτεί η φωτογράφιση μιας επιχείρησης για διαφημιστικούς σκοπούς και διαφορετική η φωτογράφιση γάμου με drone ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης.

3. Ποιότητα των φωτογραφιών

Η ποιότητα στην ανάλυση της φωτογραφίας δεν θα επηρεάσει το τελικό κόστος, αφού η εταιρεία μας παρέχει σε όλους τους πελάτες της υψηλής ευκρίνειας αεροφωτογραφίες.

Η συνολική ποιότητα των φωτογραφιών ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από την ανάλυση της κάμερας και την χρήση των κατάλληλων φίλτρων προκειμένου να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η τελική ποιότητα της φωτογραφίας εξαρτάται και από την επεξεργασία που θα υποστεί στην συνέχεια.

Εάν λοιπόν θέλετε επαγγελματική επεξεργασία των φωτογραφιών σας στο Photoshop, τότε σαφώς και το κόστος θα είναι υψηλότερο από το αν λάβετε τις φωτογραφίες ως έχουν.

4. Τοποθεσία

Αρκετές είναι οι φορές που οι τιμές για φωτογράφιση με drone μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την τοποθεσία που θα επιλέξετε.

Ορισμένες τοποθεσίες παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες και η λήψη της κατάλληλης φωτογραφίες μπορεί να χρειαστεί περισσότερες προσπάθειες, παρόλο που όλοι μας οι χειριστές διαθέτουν τεράστια εμπειρία και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό.

Επιπρόσθετα, καλό θα ήταν να διαβάσετε σε ποιες περιοχές απαγορεύεται να πετάει ένα drone στο άρθρο «Πτήσεις με drone όσα πρέπει να γνωρίζετε».

5. Επιπρόσθετες χρεώσεις

Τέλος, σε κάθε φωτογράφιση με drone μπορεί να υπάρξουν και επιπρόσθετες χρεώσεις, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Για παράδειγμα η χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών, η εναλλαγή φωτογραφιών και αεροβίντεο, ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός φωτογραφιών κλπ.

κόστος φωτογράφισης με drone

Η φωτογράφιση με drone αποτελεί την καλύτερη και πιο σύγχρονη επιλογή για την λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Θα σας βοηθήσει να συλλάβετε μοναδικές φωτογραφίες στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, ενώ είναι σε θέση να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρηση ή το ακίνητό σας. Ελπίζουμε να σας δώσαμε μια γενική εικόνα για τις τιμές φωτογράφισης με drone.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για έναν επαγγελματία φωτογράφο με drone, ο οποίος θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει την πιο αξιόπιστη λύση σε υπηρεσίες με drone.

Ενναλακτικά μπορείτε να δείτε κανάλι μας στο YouTube.

Leave a Reply

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αδεια-χειριστή-drone
ασφάλεια-drone
easa-certified-pilot

VISIT OUR NEW WEBSITE https://www.dtzankatian.com