ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE

Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες ενός Drone

Οι υπηρεσίες drone που σας παρέχει η εταιρεία μας προσφέρουν μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση σε όλους εσάς που θέλετε να καλύψετε με αεροφωτογράφιση ή αεροβιντεοσκόπηση τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Αναλαμβάνουμε με απόλυτο επαγγελματισμό και εξειδίκευση ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με εναέρια κάλυψη από drone, όπως την βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση γάμου ή βάπτισης, κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, διαφήμιση επιχειρήσεων, real estate κλπ.

Τα drone τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι μη επανδρωμένες πτήσεις μας βοηθούν τόσο στην απομακρυσμένη επίβλεψη και αξιολόγηση ενός έργου όσο και στην προώθηση του. Φυσικά τα drone δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες drone που σας παρέχει η Drone-Photography:

feature-image

ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

feature-image

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

feature-image

REAL ESTATE

feature-image

ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ

feature-image

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

feature-image

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Γιατί υπηρεσίες drone από την Drone-Photography;

Η εναέρια κάλυψη δεξιώσεων, εκδηλώσεων κλπ. με την χρήση drone αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες τάσεις στην φωτογραφία. Η οπτική και τα εντυπωσιακά πλάνα που σας προσφέρουν οι εναέριες λήψεις με drone είναι και ο βασικότερος λόγος για να επιλέξετε υπηρεσίες drone και στην δική σας περίσταση. Και φυσικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψετε μια περιουσία για τον σκοπό αυτό.

Η φωτογράφιση με drone που σας παρέχει η Drone-Photography αποτελεί μια προσιτή λύση αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης για τον καθένα, παρέχοντας εξατομικευμένα πακέτα εναέριας κάλυψης βάση των δικών σας αναγκών.

Γιατί πολύ απλά διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία και την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δικές σας ανάγκες. Ο στόλος μας απαρτίζεται από τα πιο σύγχρονα drones, τα οποία όχι μόνο θα σας παρέχουν τα επιθυμητά πλάνα, αλλά θα φροντίσουν και για τν βέλτιστη ευκρίνεια και σταθερότητα των λήψεων.

Εν συνεχεία, θα φροντίσουμε για την επαγγελματική επεξεργασία βίντεο και την ενσωμάτωση ειδικών εφέ, ώστε το αποτέλεσμα να ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία. Διαθέτουμε την εμπειρία αλλά και τον τεχνικό εξοπλισμό ώστε να ολοκληρώνουμε κάθε μας δουλειά με απόλυτη επιτυχία. Τα πολυάριθμα δείγματα δουλειάς μας είναι άλλωστε και η απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών drone που σας παρέχουμε. Δείτε το κανάλι μας στο Youtube.

Επιλέξτε τις υπηρεσίες drone που σας ενδιαφέρουν και επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική εναέρια κάλυψη.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!
Τα drone μπορούν ευκολα να αποτυπώσουν και να απογειώσουν κάθε προσωπική σας στιγμή, κάνοντας την έτσι ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί.

+30 690 7391 594

Εμπειρία και ασφάλεια

Τα μη επανδρωμένα σκάφη σίγουρα μας λύνουν τα χέρια όμως σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, κυρίως στα χέρια αρχάριων. Με την Drone-Photography θα πρέπει να είστε σίγουροι και προ πάντων ασφαλής γιατί το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο στις υπηρεσίες drone και τις μη επανδρωμένες πτήσεις και πάντα σέβεται και τηρεί τους κανόνες ασφαλείας. Έτσι και εσείς αλλά και όσοι βρίσκονται στον χώρο είναι ασφαλής σε κάθε πτήση με την Drone-Photography.

Εξιδεικευμένες Δεξιότητες

Ανάπτυξη 91% 91%
Διαφήμιση 94% 94%
Υλοποίηση 98% 98%
Έλεγχος Drone

Έλεγχουμε το σκάφος πριν από την οποιαδήποτε πτήση.

Νυχτερινές λήψεις

Αναλαβάνουμε νυχτερινές λήψεις με ασφάλεια.

Προσφορές υπηρεσιών

Παροχή διαδοχικών εκπτώσεων σε φωτογραφία & βίντεο.

Σ’ εμάς οι ιδέες σας πραγματοποιούνται.